• en
  • mk
  • en
  • mk

Новости и активности

Подготвени за летен распуст!

На 8 јуни 2018 година, наставниците Зујца Стојанова и Денис Реџепов заедно со учениците го одбележаа успешното завршување на учебната година, која беше збогатена со проектните активности според Нансен моделот за интеркултурно образование. Учениците уживаа во прекрасното време во училишниот двор, каде што играа разни игри и учествуваа во подготвените активности.